Naast het onderhoud aan bestaande website's kan Websand ook nieuwe site's ontwerpen.

Hierin streeft Websand zo veel mogelijk eenvoud na. Een indrukwekkende site met veel bewegende toeters en bellen ziet er natuurlijk wel prachtig uit, maar de vraag is of de bezoeker zit te wachten op een site met zoveel drukte in beeld en geluid
Websand probeert dan ook om een mooie, snelle en correcte site te ontwerpen, waarbij uiteraard de wensen van de klant centraal staan.
Websand maakt onder andere gebruik van HTML en PHP in combinatie met MySQL. Een gebruikte techniek is de zogeheten liquid design, waarme alle objecten op de pagina zich qua positionering zich aanpassen aan de grootte van de browser
Wij proberen zoveel mogelijk het gebruik van templates voor webpagina's na te streven, zodat aanpassingen aan websites snel en makkelijk kunnen worden doorgevoerd.

Het is tevens mogelijk om database gestuurde websites te laten bouwen. Hiermee kan ook op een eenvoudige manier het tekstbeheer of contentbeheer door de klant zelf worden gedaan.
Ook kunnen hiermee zogeheten dynamische websites gerealiseerd worden. Een dynamische website kan niet alleen dienen voor informatieverstrekking, maar ook als bijvoorbeeld administratiesysteem.

Het prijskaartje van een nieuw ontwerp is geheel afhankelijk van de hoeveelheid werk die een dergelijke opdracht met zich mee brengt.
Informeer gerust
naar voor u of uw bedrijf passend maatwerk en/of prijsopgave.

Op de portfoliopagina kunt u de ontwerpen zien die door Websand reeds gemaakt zijn.

Websand

Website Support And Development

K.v.K. Zwolle 27256622